SEURA

Yhteystiedot

Yleistä

 

Eastside Iron Tribe ( E-IT ) on Itä-Helsingissä vuonna 2015 perustettu seura. Lajeina ovat ( SVNL/IPF ) klassinen voimanosto, klassinen penkkipunnerrus, varustevoimanosto sekä varustepenkkipunnerrus.Seura tunnustaa ja noudattaa ADT:n ( Suomen antidopingtoimikunta ) sääntöjä. Myös jäsenet jotka eivät ole tehneet henkilökohtaista ADT-sopimusta, ovat velvoitettuja noudattamaan ADT:n sääntöjä. Toiminta kulminoituu niin kilpaurheiluun, kuin fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen. E-IT:n jäsenet, jotka haluavat kilpailla voivat osallistua SVNL:n ja IPF.n alaisiin kisoihin. Seuran kotisalina toimii Sporttikuja Helsingin Herttoniemessä.

Eastside Iron Tribe on Suomen Leuanveto ry:n jäsenseura

 

Liittyminen

 

Seuraan liittymiseen on ainoastaan yksi kriteeri, puhdas urheilu. Hakija ei ole tai ole ollut urheilu- ja /tai toimitsijakiellossa. Millään muulla ei ole väliä. Olet sitten nuori tai iäkäs, nainen tai mies, painollasi tai pituudellasi ei ole väliä, ei sillä paljonko nostat, oletko aloittelija tai kokennut nostaja. Tavoitteelliset nostajat saavat seuralta mahdollisuuksien puitteissa valmennusapua, sekä voimanosto- ja penkkipunnerrusohjelmia. Rohkeasti mukaan.

 

Ota yhteyttä seuran sihteeriin eastsideirontribe@gmail.com

 

Historiaa

 

Helsingin Herttoniemessä sijaitsevalla Sporttikuja salilla treenaili noin vuodesta 2008 alkaen kaveriporukka johon kuuluivat Petteri Laurikainen, Mari Linnamäki, Ari Ukskoski, Mika Vanonen, Ville Kunnas ja pari muuta nostajan alkua. Suurin osa meistä kuului tai liittyi Itä-Helsinkiläiseen voimanostoseura Itä-Helsingin Vetoon ( I-HV ) . Treeni kulki ja yhteishenki Sporttikujalla oli mitä mainioin. Joskus vuoden 2009 paikkeilla piirtelin logoa, josta oli tuleva Eastside Iron Tribe:n logo. Samalla tuli keksittyä tuo nimi. Salilla sovimme, että koska olemme niin yhteinäinen treeniporukka, painatetaan meille Eastside Iron Tribe-hupparit. Tässä vaiheessa meillä ei ollut tarkoitusta perustaa virallista seuraa eikä niin tehty. Vuoden 2013 aikana aloin miettiä, että josko sitä joskus perustaisi oman seuran. Kyselin Arin ja Villen mielipidettä. Olimme jokseenkin yksimielisiä asiasta, mutta seuran perustaminen jäi vielä hautumaan. Palattuani 2015 Masters ikäluokkien penkin MM-kisoista Denveristä tein lopullisen päätöksen. Olimme talven aikana keskustelleen useaan otteeseen asiasta Timo Rukkilan sekä Arin kanssa ja nyt oli aika toimia.

 

Eastside Iron Tribe:n ( E-IT ) syntyyn vaikutti yhdessä kovaa treenaaminen sekä halu auttaa toisia.

Samanhenkiset ihmiset ja mikä tärkeintä, hauska ja rento meinki. Toivoisin, että näissä asioissa eläisi jatkossakin Eastside Iron Tribe:n henki

 

Petteri Laurikainen, puheenjohtaja

Email: eastsideirontribe@gmail.com 

Seuran tilinumero: FI6012373000162674

Sivujen toteutus/ylläpito Petteri Laurikainen